Verhuur lokalen

Verhuur van de scoutslokalen

Het is mogelijk om onze lokalen te huren. Dit is mogelijk tijdens de zomervakantie of tijdens de weekends door het jaar. 

De lokalen bestaan uit verschillende ruimtes. Beneden is er een grote zaal, die gebruikt kan worden als speelruimte of eetzaal. Ook zijn er toiletten voor dames en heren en 2 kleedkamers met elk 3 douches.
Boven zijn er 3 lokalen die gebruikt kunnen worden als slaapzaal voor ongeveer 20 personen per lokaal. Het vergaderlokaal en het scoutscafé dat te zien zijn op de plattegrond, zijn niet open voor verhuur.

Achter het gebouw ligt een speelweide van ongeveer 1ha. Hier kunnen in de zomer tenten op gezet worden. Er is ook een vuurcirkel voor een kampvuur en een basketbalpleintje aanwezig. Tegen deze grond ligt een voetbalveld en een klein bos. Een groot bos, het bos van Schoonbeek, ligt op een kwartiertje stappen.

Tijdens de zomerperiode worden onze lokalen verhuurd in combinatie met het Jeugdhuis van Schoonbeek. Dit ligt langs het gebouw van de scouts en bevat een industriële keuken, een grote zaal en toiletten voor dames, heren en gehandicapten.

Foto's

Foto's van de scoutslokalen en het jeugdhuis kan je bekijken op Imgur (klik).

Praktische informatie

Prijs

  • We vragen 5 euro per nacht per persoon met een minimum van 200 euro. Dit komt dus neer op €10 per persoon per weekend.
  • Hier wordt een vaste kost van 50 euro bijgerekend voor het verbruik.
  • We vragen ook 200 euro waarborg. Deze vragen we cash mee te nemen bij aankomst en krijgen jullie terug indien de lokalen en het materiaal met respect behandeld werden tijdens het verblijf.


Aankomen en vertrekken

  • Aankomen kan op een eender welk uur op vrijdag. We vragen wel op zondag te vertrekken voor 12u omdat we dan zelf activiteit hebben.
  • Op vrijdag hebben wij wekelijkse vergadering met onze leidingsploeg. Deze zal ook tijdens de verhuur doorgaan in onze scoutslokalen. We vergaderen in het vergaderlokaal, dat sowieso niet open is tijdens de   verhuur. We zullen jullie zeker niet ten laste zijn!
  • Daarnaast is er ook een voetbalploeg die onze lokalen gebruikt om te douchen. Als ze thuis spelen wanneer jullie er zijn (ik kan nog niet zeggen of dit zo zal zijn want ze weten dat zelf pas enkele weken op voorhand), vragen we om zondag van 9 - 11u de kleedkamers vrij te houden.

Keuken

  • Er geen keuken of keukenmateriaal aanwezig in onze scoutslokalen.
  • We kunnen wel 2 gasvuren met gasflessen, 2 braadsleeën, een oven en een microgolf voorzien voor een meerprijs van €10.
  • Een frigo en diepvries zijn ook altijd aanwezig om gebruik van te maken. Eigen kook- en eetmateriaal dient dus meegenomen te worden.
  • Verder is het ook toegestaan om eigen vuren etc. mee te nemen.

WE BEANTWOORDEN GEEN MAILS OVER DAGEN DIE NIET BESCHIKBAAR ZIJN OF DIE NAAR HET FOUTE MAILADRES WORDEN GESTUURD!

Interesse in huren tijdens de zomervakantie?

Raadpleeg de site http://zelfkook.cjt.be/nl/detail/3081/jeugdhuis-schoonbeek#
Om de lokalen te komen bekijken of de huur vast te leggen mail je naar croesbart@hotmail.com.

Interesse in huren tijdens het jaar (enkel in het weekend)?

Check zeker de beschikbaarheid van de lokalen op onze verhuurkalender (klik). 

Stuur een mail naar groepsleiding@schorave.be en vermeld de gewenste huurperiode, het aantal personen en de kenmerken en contactgegevens van je groep.