We gaan op kamp!

Beste ouders en scouts
Jullie hebben het ongetwijfeld al zien passeren: we mogen op kamp!
Na heel wat wikken en wegen hebben we de beste optie vastgelegd. We stellen ons corona-proof kamp dan ook graag aan jullie voor!
We gaan met z’n allen 7 dagen op kamp van zondag 12/07 tot zaterdag 18/07. Ook de kapoenen gaan dit jaar dus een weekje met ons op avontuur. Om alles zo helder mogelijk te communiceren en jullie de mogelijkheid te geven om vragen te stellen, gaan we ook ons oudermoment in een online-jasje steken. De concrete uitwerking hiervan ziet eruit als volgt:
Maandagavond (01/06) zullen we in twee shiften samenkomen via ‘Google Hangouts’. Dit is een handige online tool waarmee we kunnen communiceren zonder dat u hiervoor een programma hoeft te downloaden. Met één klik op een link, kan u deelnemen aan dit gesprek (mits een stabiele internetverbinding). Het oudermoment zal bestaan uit twee delen: een presentatie en een vragenronde. Beide zullen worden opgenomen, zodat u achteraf alle info nog eens rustig kan bekijken. De presentatie komt ook op onze site te staan, ter vervanging van het Groene Boekje.
Voor KAPOENEN en WELPEN zal het infomoment starten om 20u, voor de JONG-GIVERS en GIVERS om 21u. De link naar de ‘Google Hangout’ wordt op een later ogenblik gedeeld via WhatsApp.
Voor dringende vragen kan u steeds terecht bij de Takverantwoordelijken of bij de Groepsleiding.
Een stevige linker en tot snel,
jullie leiding!