Startdag 2021


Het aftellen naar het nieuwe scoutsjaar kan weer beginnen!

Met het jaarthema ‘Dromenland in zicht!’ brengen we onze fantasie tot leven en worden grootse dromen plots onvergetelijke verhalen. Geen droom is te gek, te groot, te vergezocht. Alles kan. Kleur eens buiten de lijntjes en laat tradities geen obstakels zijn voor nieuwe ideeën. Scouts en gidsen, blikken vooruit: er is Dromenland in zicht!

Op zaterdag 18 september vliegen we er vol enthousiasme terug in! Van 10u tot 17u zijn alle jongens en meisjes van het 1e leerjaar tem het 5e middelbaar meer dan welkom aan onze lokalen (Jeugdhuispad 9). Neem ook zeker al jullie vriendjes, neven, nichten… mee om te ravotten op onze startdag die dit jaar helemaal in het teken van circus staat! Onze koks zorgen voor lekkere soep tijdens de middag, maar vergeet ook zeker geen bijkomend lunchpakket. Aan het einde van de dag kunnen jullie kennis maken met de leiding, jullie zoon/dochter inschrijven en uniformstukken kopen.

Dit jaar nodigen we ook alle scouts, ouders, oma's, opa's, sympathisanten... uit om na startdag te komen genieten van heerlijke ribbetjes of een vegetarische optie. Door Corona kon onze bezoekdag na kamp al twee jaar niet doorgaan, dus we hebben wat in te halen! Graag verwelkomen we dan ook iedereen vanaf 17u voor een scouteske maaltijd en een drankje aan onze lokalen! Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/edBf614ZtRDcoAx8A. Bestellen kan tot en met 11 september

Tot dan! 

Een stevige linker,

De leiding