Startdag 2020

Zit jij ongeduldig te wachten op het nieuwe scoutsjaar? Wij ook!

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw thema. Met het jaarthema "'T ZAL WEL ZIJN" zullen we dit jaar extra aandacht besteden aan welzijn. We willen een hechte sfeer creëren, waarin iedereen zich thuis voelt en vertrouwen centraal staat. Zo bieden we aandacht aan gedachten of gevoelens die anders niet in de kijker staan. Niet goed in je vel zitten? We gaan dit onderwerp niet uit de weg en zorgen voor het welzijn van ieder lid van Schoravé!

We willen dan ook iedereen uitnodigen op onze startdag! In het weekend van 12 en 13 september zal iedereen zich kunnen uitleven aan onze scoutslokalen (Jeugdhuispad 9 Schoonbeek). Omwille van de coronamaatregelen zullen we dit jaar niet allemaal gelijk aanwezig zijn. Het weekend wordt verdeeld in 4 groepen:

Zaterdag 12 september

  • Kapoenen         12u30 tot 15u
  • Welpen              15u30 tot 18u

Zondag 13 september

  • Jong-Givers       12u30 tot 15u
  • Givers                15u30 tot 18u

Omwille van de coronamaatregelen mogen er maar 50 leden per bubbel aanwezig zijn op activiteit. Daarom zouden wij graag weten hoeveel leden er aanwezig zullen zijn op onze startdag. Indien er meer dan 50 leden per tak zijn, zullen we de tak opsplitsen. We vragen dus aan iedereen die naar onze startdag komt om zich te registreren via deze link https://forms.gle/4cGKqznU47utESyW7. Na de registratie zullen jullie een bevestigingsmail ontvangen met uitleg over de extra richtlijnen in verband met corona. Opgelet! Dit formulier dient enkel om aan te geven of je naar startdag komt en is dus geen inschrijving voor het scoutsjaar!

Alle info over de startdag en inschrijving voor het scoutsjaar kunnen jullie ook terugvinden in ons Groene Boekje dat jullie binnenkort in jullie brievenbus krijgen, maar dat ook hier te vinden is op de website!

Hopelijk tot dan!