Startdag 2019

Het missen, uitkijken en verlangen naar de scouts kan eindelijk ophouden, want WE ZIJN TERUG! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en het belooft avontuurlijker, gewaagder en zelfs nóg toffer dan ooit te worden. We zullen er dan ook alles aan doen om het jaarthema Scoutmoedig kracht bij te zetten!

Vol enthousiasme willen we jullie dan ook uitnodigen op onze startdag, die dit jaar helemaal in het teken van fashion zal staan. Neem al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en klasgenootjes mee, want het belooft weer een spetterende opener van het jaar te worden.

We zien jullie graag op zaterdag 14 september van 10 tot 17u aan onze scoutslokalen (Jeugdhuispad 9 te Schoonbeek) om er samen met ons een superleuke dag van te maken. Vergeet geen lunchpakket om op te eten bij het heerlijke soepje dat de koks zullen maken voor ons.

Vanaf 17u is er uiteraard ook de mogelijkheid om in te schrijven, nieuwe tshirts of sjaaltjes te kopen en om kennis te maken met de leiding (en ons te bestoken met alle vragen, waar we met plezier op gaan antwoorden)!

Alle informatie kunnen jullie terugvinden in het Groene Boekje dat jullie thuis in de brievenbus kregen maar ook hier op de website kunnen lezen!

Hopelijk tot dan!

Een stevige linker,

de leiding