Spokentocht 2018

Onze jaarlijkse Spokentocht komt er weer aan!

Op zaterdag 3 november willen we jullie weer laten genieten van allerlei stunts, griezelige decors en een lekker drankje aan een van onze jeneverstanden, dus kom zeker langs! Vertrekken kan van 18u30 tot 21u00 aan de scoutslokalen van Schoonbeek, Jeugdhuispad 9 te Bilzen. De inkomprijs bedraagt 5 euro, kids jonger dan 10 jaar komen zelfs gratis! Betalen kan je aan de kassa, maar ook met een voorverkoopkaart. Deze kosten ook 5 euro, maar leveren je wel een gratis consumtiebon en minder lang aanschuiven op. De voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij volgende handelaars:
Dagbladhandel Luc
Slagerij Groven Eddy
Zonhoeve Sporthal Beverst
Drankcenter Claes
The papercup / de paperclip
- Boekhandel 't Gazetje Schoonbeek
Ook zijn de givers en leiding van Scouts Schoravé Schoonbeek aanspreekbaar voor het kopen van een kaart. Het gratis bonnetje ontvang je aan de start van de tocht!

Voor kinderen onder de 12 jaar is het aangeraden om begeleid te worden door een volwassene. Het is niet aangeraden om met buggy's of goede schoenen te komen, de wandeling loopt immers door het bos.

Voor meer info kan je altijd terecht op de Facebookpagina van Spokentocht Schoonbeek, het evenement of de pagina van Schoravé!

Tot dan!