Minder is meer!

Het aftellen naar het nieuwe scoutsjaar kan beginnen!

Met het jaarthema 'Minder is meer' geloven wij binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen dat het anders kan: minder voedsel weggooien, minder energie verspillen en minder afval. Ook wij bij Schoravé zullen dit jaar een extra tandje bijsteken op vlak van bewustzijn, liefde en respect voor de natuur. Want een wereld zonder propere bossen, heldere beken, etc. is niet leefbaar voor een echte scout!

De aftrap van ons scoutsjaar vindt plaats op zaterdag 15 september om 10u. Tijdens de middag wordt er voor iedereen een lekker soepje voorzien, maar vergeet zelf zeker geen bijkomend lunchpakket mee te brengen. Om 17u beëindigen we onze startdag en is er de mogelijkheid om uw zoon/dochter in te schrijven (nieuwe leden), kennis te maken met de nieuwe takleiding, ontbrekende uniformstukken te kopen, ...

Aarzel niet om vrienden, familieleden, kennissen, ... mee te pakken: Iedereen is welkom bij ons! Met een recordaantal van 27 leiding staan we klaar om met veel zorg uw zoon/dochter/neefje/nichtje/... op te vangen!

Tot dan!