Fysieke activiteiten in bubbels van 10!

Beste ouders

De leiding is super blij om iedereen terug te zien op fysieke activiteiten! Kinderen mogen vanaf volgende week nog maar één hobby per week doen. Ze mogen wel elke week wisselen van hobby, we hopen dus iedereen terug te zien op de scouts! Om alles goed te laten verlopen, blijven we werken met registratie voor de activiteiten. 

Op woensdag wordt de link om jullie zoon/dochter in te schrijven doorgestuurd. Registreren is mogelijk tot zaterdag 20 uur. Zo hebben wij de tijd om een groepsverdeling te maken, die zondagvoormiddag doorgestuurd zal worden. 

In deze verdeling staat in welke bubbel en bij welke leiding uw kind zal zitten. Vanaf het moment dat uw zoon/dochter aankomt op de scouts, moet hij/zij bij die leiding gaan staan. Zo zorgen we ervoor dat de bubbels niet gemengd worden bij aankomst.

Elke bubbel krijgt uiteraard ook een eigen wasstand. Om dit goed te laten verlopen, zullen de twee takken niet gelijk aankomen en vertrekken:

 • De oudste takken (jong-givers en givers)

  • Aankomst: 13u45

  • Vertrek: 16u45

  • Niet vergeten: mondmasker is verplicht!

 • De jongste takken (kapoenen en welpen)

  • Aankomst: 14u00

  • Vertrek: 17u00

We willen vragen dat de jongste tak niet te vroeg komt. Zo heeft de oudste tak de tijd om hun handen te wassen en kunnen wij het water van de wasstanden verversen. Vergeet ook niet dat de activiteiten nog steeds week om week zijn: kapoenen en givers de ene week, welpen en jogi's de andere week!

Om alles onder controle te houden, willen we jullie vragen dat een ingeschreven lid ook effectief naar de activiteit komt. Voor ons is het moeilijk om alles in goede banen te leiden als leden op het laatste moment afhaken. We hopen dat jullie dit begrijpen!

Een stevige linker en hopelijk tot op activiteit!

De leiding