Activiteiten

Joepie, ons scoutsjaar is weer volop bezig!

Omwille van de coronamaatregelen mogen er maar 50 leden per bubbel aanwezig zijn op activiteit. Het is makkelijk voor ons als we weten hoeveel leden er aanwezig zullen zijn aangezien de tak opgesplitst zal worden indien er meer dan 50 personen per tak zijn. Hieronder vinden jullie de link om jullie zoon/dochter te registreren. Deze link zal ook voor elke activiteit gepost worden in de whatsappgroep. Indien je nog niet in de whatsappgroep zit, mag je de takverantwoordelijke zeker een berichtje sturen!

Elke tak zal, zoals gewoonlijk, om de twee weken activiteit hebben op zondag van 14u tot 17u. Om alles veilig en volgens de maatregelen te laten verlopen, zullen de 4 takken wel niet allemaal gelijk activiteit hebben. De takken worden verdeeld in 2 groepen, die elke zondag afwisselend activiteit hebben.

Groep 1: Kapoenen en Givers

Groep 2: Welpen en Jong-Givers

Opgelet! Dit formulier dient enkel om aan te geven of je naar activiteit komt en is dus geen inschrijving voor ons scoutsjaar. Graag meer info over de inschrijving voor het scoutsjaar zelf? Neem een kijkje in het groene boekje van startdag of stuur ons een berichtje! 

Hopelijk tot dan!
De leiding